Περιγραφή
Syrah 60% – Μαυρούδι 40%
Ακολουθείται ξεχωριστή προζυμωτική κρυοεκχύλιση για κάθε ποικιλία. Στη συνέχεια ακολουθεί η ανάμειξη των δύο ποικιλιών, με στόχο έναν οίνο με πολυπλοκότητα, που συνδυάζει την τραγανή οξύτητα, που χαρακτηρίζει το Μαυρούδι, με το πλούσιο σώμα του Syrah.
Η όλη διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα έναν οίνο με έντονα ρόδινο χρώμα με αρώματα κερασιού, βατόμουρου, φράουλας, μύρτιλου και ροδιού. Γεύση με τονισμένη οξύτητα και απολαυστικό τελείωμα.
Καταναλώνεται στους 10 ~ 12℃, συνοδεύοντας υπέροχα τη μεσογειακή κουζίνα, ζυμαρικά, φρέσκα και μαλακά τυριά, λαχανικά, δροσερές σαλάτες, γλυκά και φρούτα.